Last van ongedierte?

Ongedierte laten bestrijden door DVS Ongediertebestrijding

Zeeland, Noord- en Zuid Beveland

Dutch Vermin Solutions is de specialist op Noord- en Zuid-Beveland op het gebied van ongediertebestrijding en bedrijfshygiëne. Wij zijn gevestigd in Kamperland en werken door heel Zeeland. Wij voeren elke denkbare bestrijding tegen en ter voorkoming van plaagdieren uit.

Wij volgen jaarlijks cursussen en bezoeken beurzen om met de modernste methoden en middelen ons vak uit te oefenen. Ons werkgebied is heel divers. Zakelijk werken wij bijvoorbeeld in het havengebied, de horeca en de voedselverwerkende industrie. Particulier moet u denken aan de bestrijding van ongedierte zoal ratten en de verwijdering van wespennesten.

Dutch Vermin Solutions komt u graag helpen met het bestrijden van:

Kakkerlakken

Motmug

Mollen

Mieren

Ovenvis/papiervisjes

Zwam

Vlooien

Kakkerlakken

Motmug

Mollen

Mieren

Ovenvis/papiervisjes

Zwam

We kunnen dit voor u aanbieden voor onze zakelijke klanten in een bestrijdingsplan. Voor particulier komen we u dezelfde dag nog helpen.

Bedrijfshygiëne
Al ons voedsel heeft aantrekkingskracht op insecten en knaagdieren. Wij kunnen u helpen deze twee uit elkaar te houden zodat u de kwaliteit kan leveren waar uw klanten om vragen. Wij kijken over uw schouder mee en geven adviezen ter voorkoming van zaken die uw product nadelig beïnvloeden.

Last van

Ratten

Last van

Muizen

Last van

Wespen

Last van

Houtworm

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem gerust contact op met Sandra!