Last van muizen?

DVS Ongediertebestrijding – verdelgen van muizen

DVS Ongediertebestrijding is tevens een specialist op het gebied van bestrijding van muizen en muizenplagen, dit voor zowel bedrijven als particulieren. Wij zijn gevestigd in Kamperland en werken op heel Noord-Beveland en Walcheren.

Muizenbestrijding nodig? Zo herken je muizenoverlast

Muizen in huis zijn een smerige bedoeling. Het geeft een onhygiënisch gevoel en zorgt er regelmatig voor dat je schrikt. Maar heb je een muis in huis of heb je last van een muizenplaag? Hieronder volgen enkele punten waaraan je een muizenplaag kunt herkennen:

1. U ziet ze lopen

Als er één muis rondloopt in uw huis dan kunt u er zeker van zijn dat er meerdere muizen zijn.

2. Stank

De geur die muizen achterlaten is zeer penetrant. De geur komt vooral door de urine van muizen. De muis laat namelijk zijn urine constant lopen. Een heel vies idee! 

3. Muizenkeutels

De uitwerpselen van muizen zijn vaak het eerste moment waarop ongediertebestrijders worden ingeschakeld. Keutels op schone plekken als de besteklade of het keukenkastje zorgen er voor dat muizen als een ergernis worden beschouwd.

4. Vuilnisbak

Muizen vinden vuilnisbakken geweldig. Voedselresten in overvloed! Het is dan ook vaak zo dat een muis wordt ontdekt in de vuilnisbak.

5. Geluiden

Muizen zijn klein en kunnen door nog kleinere gaten en kieren kruipen. Vaak zitten er muizen in de muur of op het plafond. Als je ze ’s nachts getrippel over je plafond hoort is er een goede kans dat je last hebt van muizen.

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem gerust contact op met Sandra!