Last van wespen?

DVS Ongediertebestrijding – de wespenbestrijder van Zeeland

DVS Ongediertebestrijding, uw specialist voor de ongediertebestrijding zoals wespenbestrijden, plaagdierbeheersing en kwaliteitsinspectie’s. Wij zijn gevestigd in Kamperland en werken op heel Noord-Beveland en Walcheren voor bedrijven en particulieren.

Wij zijn 24/7 telefonisch bereikbaar en komen op de dag van de melding het wespennest bestrijden. We bestrijden wespen in een wespenbestrijding hier zijn kosten aan verbonden. En het wespennest komen we later indien de klant dit wenst (bij overlast als het nest bij de deur zit bijvoorbeeld) na de bestrijding verwijderen dit doen we kostenloos. Dit zorgt voor een hoge klanttevredenheid bij onze Zeeuwse klanten. Bekijk hieronder welke stappen er doorlopen worden. Het is belangrijk dat het een wesp betreft en niet een bij. Voor het verwijderen van bijen verwijzen wij u graag naar de imker waarmee wij samenwerken, klik hier voor meer informatie.

Heeft u vragen of wilt u meer informatie over wespenbestrijden? Bel vrijblijvend voor meer informatie en een kostenindicatie!

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem gerust contact op met Sandra!