Vogelwering

Birdgel

Door het plaatsen van birdgel vang je geen vogels, maar veroorzaakt een gedragsverandering zodat ze wegvliegen. Dit wordt veroorzaakt door een ultraviolet licht wat in de ogen van de vogel op vuur lijkt.

AVIpoint

Naaldsysteem vrijwel onzichtbaar, weerbestendig,duurzaam en past op elk oppervlakte’s. Discrete en duurzame combinatie van uv-stabiel polycarbonaat en robuuste rvs spikes.

Black hawk

Tevens plaatsen wij de black hawk kite’s vliegers. Beweegt, klimt en duikt als een echte valk. Gaat automatisch vliegen al bij een klein beetje wind.

Uit onze werkervaring is gebleken dat deze vogelweringen het beste werken, wij kunnen u voorbeelden laten zien uit de praktijk. Deze materialen vergen maatwerk waarover onze specialist u graag meer verteld.

Zonnepanelen

Duiven maar ook andere vogels kunnen zonnepanelen gebruiken als rustplaats,maar ook als nestgelegenheid en schuilplek. Wanneer ze onder, net naast of op de panelen gaan zitten kunnen er diverse problemen ontstaan:

– Duivenmest kan op of naarst de panelen terechtkomen waardoor het dak glad en vies kan worden. Er kunnen zelfs verhoogde gezondsheids risico’s ontstaan door ophoping van duivenmest
– Duivenmest is erg zuur, ook kan het dak verkleuren door de etsende werking.
– Duivenmest en duivennesten onder de zonnepanelen kunnen leiden tot verstoppingen waardoor lekkage kan ontstaan.
– Nestelende duiven zorgen ervoor dat er veel stof en duivenmest op de panelen komen waardoor het rendement van de zonnepanelen vermindert wordt.

Daarom kunnen wij voor u het onderhoud overnemen en om te voorkomen dat duiven en andere vogels zich niet weer nestelen of voor overlast blijven zorgen kunnen wij u adviseren door middel van de AVI clip een mooie passende offerte aan te bieden.

Heeft u een vraag of wilt u een prijsopgave?

Neem gerust contact op met Sandra!